Afbeelding is niet beschikbaar

Maak kans op één van de tien St. Odulphuspad boeken!

Een meerdaagse wandelroute langs het mooiste wat Zuidwest-Friesland te bieden heeft. De wandelaar komt langs verdwenen kloosters, middeleeuwse kerken, schitterende meren, verrassende heuvels en bossen. Ook komt het pad door zeven van de Friese elf steden. Het wandelpad is in totaal ruim 260 kilometer lang en bestaat uit 15 trajecten.

Zendelingen als Bonifatius, Willibrord én Odulphus trokken naar het noorden om de inwoners te bekeren tot het christendom. De volgelingen van Odulphus stichtten er kloosters en uithoven. De monniken legden dijken aan om nieuw land te winnen. Zo is het huidige landschap ontstaan. Het St. Odulphuspad vertelt de verhalen van vroeger en verbindt al het moois van zijn nalatenschap.

Een prachtig boek met stempelkaart en vijftien trajecten die zowel met het wandelknooppuntennetwerk als met de AbelLife app als gids af te leggen zijn. De app brengt de wandelaar op de leukste paadjes en trakteert hem op bijzondere verhalen.

Winactie

Als lezer van Friesch Dagblad kunt u kans maken op één van de tien St. Oduphuspad boeken. Doe mee door het formulier vóór 20 maart in te vullen.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen